Ai putea spune: „Sigur, aș vrea să nu mi se ceară să-mi conduc mașina peste tot, dar pot să funcționez?” De fapt, există multe soluții pentru a călători în L.A. fără a folosi o mașină. Cu puțină planificare avansată împreună cu simțul aventurii, veți descoperi că deplasarea în Los Angeles fără automobile nu este la fel de imposibilă în timp ce vă gândiți.

O altă piață/restaurant, Fish King este o sursă excelentă pentru a lua masa sau pentru a obține fructe de mare proaspete pentru a găti acasă. comenzi online restaurante Uitați-vă la scoici, supe și fish and chips. Acesta poate fi un loc complet casual, așa că relaxați-vă și vă place fructele de mare. Mergeți la prânz și comandați fructe de mare proaspete pe care să le gătiți pentru cină în timp ce sunteți acolo.

Silver Lake – Acest cartier rezidențial chiar la nord de Downtown și lângă Los Feliz (casa în Los Angeles Zoo și Griffith Park), chiar în vest, are zone artistice cu cafenele unice, teatre, graffiti și galerii de artă – toate în egală măsură niveluri abundente restaurant .

Înainte de a continua cu călătoria în Los Angeles, este esențial să înțelegeți și să știți multe despre permis. Los Angeles este cel mai mare oraș din California. În plus, este al doilea ca mărime, în cele din urmă, întregul SUA, cu aproximativ 17 milioane de locuitori, dintre care aproape o parte nu sunt născuți în nativi, populația fundamentală vorbind mai mult de 200 de dialecte. Este centrul afacerilor și comerțului din California; deși industria preferată este media, divertismentul și moda.

Niciodată din nou. Union Station este acum centrul atât pentru metrou (sistemul de metrou din interiorul orașului) cât și pentru MetroLink. În consecință, cea mai mare este plină de navetiști de toate tipurile. Sunt turiști din lume, profesioniști care fac turul în LAX, doamne de geantă, studenți, ce vrei. Acesta este un contrast plăcut față de reclamă, când am văzut tehnologia informației! Sala mare are acum cel puțin două restaurante/cafenele de care mulți se bucură, din aspectul porturilor usb. A fost cu adevărat emoționant să văd un loc atât de elegant reînviat pentru o caracteristică frumoasă.

În după-amiezele leneșe, conducem pe drumurile șerpuite din Griffith Park și ajungem la micul Trails Cafe pentru o felie mare de plăcintă cu mere și prăjitura lor cu lavandă și vanilie. Un ticălos bogat, col. Griffith J. Griffith, a donat toamna pentru acest parc oraș în 1896. La aproximativ 4000 de acri, este o oază pentru binecuvântați să trăiești la 5 minute de versiunea noastră accidentată a Central Park. Colonelul Griffith ar fi un om de afaceri bogat care a făcut doar o mică închisoare pentru că și-a împușcat soția. Ea a trăit. Se pare că iubea Florida mai mult decât pe noua sa mamă.

De asemenea, vă alegeți experiența culinară după atmosfera din restaurant. O necesitate de a te îmbrăca și de a cădea pentru o seară în oraș? Vrei să fii casual? Acest lucru vă influențează și alegerile de luat masa.
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *